Bolder 6
6582 BZ Malden
Tel.: 024-3580202
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
internet: www.sportpiazza.nl

Beste leden van de personeelsvereniging,

Op verzoek van een aantal mede-leden hebben we een bezoek gebracht aan SPORTPIAZZA in Heumen/Malden met de vraag dit sportcentrum op te nemen in het reductie aanbod.

Dit was een goede tip!

Ondanks dat er talloze (misschien ook wel goedkopere) sportclubs bestaan, zijn we van mening dat we hier bij één van de meest professionele fitness centrum zijn geweest uit de regio. Buiten de professionele begeleiding en ruimten waar dit bedrijf over beschikt straalt het ook nog eens een gezellig en huiselijk karakter uit. Het is echt de moeite waard om hier een kijkje te nemen of een gratis proefbezoek te volgen!

Sportpiazza wil, bij voldoende belangstelling, een NXP kennismakingsdag organiseren, anders kan er altijd gebruik gemaakt worden van een gratis proefbezoek tijdens de reguliere lessen. Zie voor een compleet groepsles overzicht en openingstijden de website www.sportpiazza.nl.

Normaliter zijn de tarieven bij Sportpiazza:
Startpakket éénmalig: 59,-

Zilver 6 maanden
1x pw 36,00
Onbeperkt 49,90

Goud 12 maanden
Onbeperkt 45,00

Goed Gezond 15 maanden
Onbeperkt 40,00

Tarieven voor NXPV medewerkers:
Voor NXPV leden is er staffelkorting gerealiseerd. Startpakket éénmalig 50% korting


Tot <50 deelnemers 5% korting
Tussen de 50 en 100 deelnemers 10% korting
en boven de 100 deelnemers 15% korting

Graag willen wij vanuit NXPV met een hele grote groep gaan sporten om zo de hoogste korting te pakken. Laat ons zsm weten wie kennis wil maken en wie al direct een start wil maken bij Sportpiazza. U kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken.

Alle leden van de personeelsvereniging van NXPV kunnen van alle faciliteiten gebruik maken zoals: fitness, alle groepslessen, kinderopvang, dvd uitleen, ricochet (soort squash) en zonnebank.

Let op!!
Sport u al daar? Laat het ons dan weten. Alle medewerkers die al bij Sportpiazza sporten zullen kosteloos worden omgezet naar een NXPV lidmaatschap.

Ga naar boven