Beste Leden,

Het afgelopen jaar hebben we talloze verlotingen gedaan van concerten, voetbal wedstrijden, ijshockey wedstrijden, allerlei voorstellingen, ga zo maar door.

Ook het komende jaar hebben we weer veel aan te bieden. Houd de mailbox en website dus goed in de gaten.

Vanaf vandaag zullen dan ook weer de eerste mails verstuurd worden voor nieuwe aanbiedingen.

Als er kaarten gewonnen worden, kunnen deze worden afgehaald bij de receptie aan de hoofdpoort tijdens de kantooruren.

Maar……………………………….

Soms komt het voor dat een winnaar de kaarten niet kan afhalen vanwege andere prioriteiten of omstandigheden. Dan is het wel noodzaak dat dit aan ons gemeld wordt. In dat geval kunnen we vaak iemand anders er blij mee maken. Het is al een aantal keren voorgekomen dat de gewonnen kaarten niet zijn afgehaald bij de receptie. Dit is erg jammer, want dat kost ons onnodig geld en er hadden anderen blij mee gemaakt kunnen worden!
Om dit te voorkomen hebben we de volgende manier van werken bedacht:
Vanaf nu zullen we bij het aanbieden van gratis tickets zoveel mogelijk een datum aangeven tot wanneer men de kaarten bij de receptie kan ophalen. Na de genoemde datum kan men geen aanspraak meer maken op de gewonnen tickets omdat die kaarten dan onder de andere ingeschreven mensen zijn verloot. We beseffen dat de procedure hierdoor wellicht minder flexibel wordt, maar vragen uw begrip daarvoor. Wij willen de kaarten zo eerlijk mogelijk verdelen en voorkomen dat kaarten niet gebruikt kunnen worden.

Met vriendelijke groet namens,
Het bestuur van de Personeelsvereniging NXP Semiconductors
Gerstweg 2
6534 AE Nijmegen
The Netherlands

Ga naar boven