De Brabantsedag is een begrip in Brabant, Nederland en zelfs daarbuiten. Wat ooit klein begon, trekt nu jaarlijks ruim 37.000 bezoekers. Dit jaar trekt de cultuurhistorische optocht voor de 62ste door Heeze. Het thema is dit jaar: 'Wat beweegt Brabanders?'

Maar liefst 16 wagenbouwersgroepen met ruim 2000 acteurs en vrijwilligers trekken door de straten van Heeze met indrukwekkende huizenhoge theaterdecors. Het publiek wordt geboeid met expressief of juist vertederend toneelspel. Ernst en humor, werkelijkheid en fantasie wisselen elkaar af en brengen het verleden van het Hertogdom Brabant op een eigentijdse wijze tot leven.

120 KAARTEN VOOR NXP VIP-TRIBUNE

Voor medewerkers van NXP wordt een speciale VIP-tribune gebouwd. U heeft dus een gereserveerde plaats en perfect uitzicht op de parade.

NXP biedt de kaarten aan voor 5 euro per ticket (normale prijs tribuneticket met paradeboekje is € 25,-).

U kunt de tickets bestellen via de volgende link:
www.brabantsedag.nl/nxp

Klik op tickets bestellen, kies tribunekaarten en vul de kortingscode ‘NXPBD2019’ in. De kaarten kosten na aftrek van de korting € 5.- per toegangsbewijs. Na betaling wordt er een email verzonden met het / de E-tickets. Dit ticket geeft toegang tot gereserveerde plaatsen op de NXP/ASML-tribune. Daarnaast heeft u recht op twee consumpties die kunnen worden afgehaald op het horecaplein op vertoon van het E-ticket. Tijdens de Brabantsedag is bij de tribune een gastheer/vrouw aanwezig waarvan u een programmaboekje (NL of Eng) krijgt. Informatie over de Brabantsedag, zoals plattegrond, programma en activiteiten vindt u ook in het Engels en Nederlands op de website.
www.brabantsedag.nl/

Ga naar boven