NXP Nederland sponsort al jaren medewerkers die veelal in teamverband deelnemen aan wandel, fiets- en hardloopwedstrijden, zoals de International Challenge Walk, de Mariken loop, de Vierdaagse, Marathon van Eindhoven en toertochten van Cycletime.

Sinds vorige jaar hebben collega’s de handen ineengeslagen om de coördinatie, organisatie en communicatie van alle grote events centraal te regelen. Het resultaat is een overzichtelijke kalender met alle sportieve activiteiten.

Klik hier voor het overzicht voor het tweede halfjaar van 2019.
Om de link te bekijken heeft u toegang nodig tot het Nijmegen intranet.

Doel is om met zoveel mogelijk NXP-collega’s deel te nemen aan hardloop, wandel- en fietsevenementen welke vanuit NXP georganiseerd worden. En daarnaast natuurlijk om elkaar te stimuleren, elkaar ook buiten werktijd beter te leren kennen, de zichtbaarheid van NXP te vergroten en natuurlijk om een bijdrage te leveren aan het bevorderen van de algemene gezondheid medewerkers.

Mocht je aan een event willen deelnemen, mail dan de persoon die achter het event vermeld staat. Hij of zij kan je verder helpen en van meer informatie voorzien.

Cycle-events: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wandel-events: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hardloop-events Eindhoven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven