zaterdag 9 november t/m zaterdag 16 november
NXP verloot kaarten

Nog twee maanden en dan staat Eindhoven als lichtstad letterlijk weer in de schijnwerpers tijdens het bijzondere festival GLOW Eindhoven.
NXP heeft besloten om ook dit jaar dit unieke event te sponsoren  net als we met de Vierdaagsefeesten doen  door kaarten te verloten voor verschillende activiteiten die in de week van GLOW in de stad worden georganiseerd.
Doel is om GLOW als een podium te gebruiken waar de (internationale) medewerker van NXP zijn hart op kan halen op het gebied van techniek, kennis, kunst maar ook met familie en gezellige avond uit kan hebben.
Medewerkers van NXP krijgen de kans om exclusief achter de schermen van GLOW mee te kijken hoe zo'n evenement tot stand komt, hoe de techniek werkt en hoe het DNA van de stad vertaald wordt in een festival.
Hieronder het overzicht van de kaarten die we verloten.

Datum Onderwerp Max aantal personen
Zondag 10 november Een van de twee bijzondere GLOW fotoworkshops. Deze avond zal de fotoworkshop voor beginners met Mitchell van Eijk plaatsvinden. Hierna gaat de groep samen met de fotograaf/docent een deel van de GLOW route lopen. Bij een aantal kunstwerken is de mogelijkheid om de perfecte foto te maken, uiteraard met tips & tricks van de professional om zo het perfecte plaatje te schieten. We verloten 20 kaarten onder NXP medewerkers.
tijd ± 17:00
Maandag 11 november Een van de twee bijzondere GLOW fotoworkshops. Deze avond zal de fotoworkshop voor gevorderden met Mitchell van Eijk plaatsvinden. Hierna gaat de groep samen met de fotograaf/docent een deel van de GLOW lopen. Bij een aantal kunstwerken is de mogelijkheid om de perfecte foto te maken, uiteraard met tips & tricks van de professional om zo het perfecte plaatje te schieten. We verloten 20 kaarten onder NXP medewerkers.
tijd ± 17:00
Dinsdag 12 november Een presentatie van Ronald Ramakers, Directeur GLOW, die je meeneemt in de wereld van lichtkunst. Hierna gaat men onder begeleiding van een gids GLOW lopen. We verloten 20 kaarten onder NXP medewerkers
tijd ± 17:00
Donderdag 14 november Familiedag, samen met partner en kinderen de mogelijkheid om de show in het Philips stadion te kijken, daarna staan er gidsen klaar om de route van GLOW te lopen. We kunnen 75 kaarten verloten
(geef bij interesse aan voor hoeveel personen u mee wilt doen)
tijd ± 18:30
Vrijdag 15 november GLOW en Kunst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is er de mogelijkheid om bij het van Abbe museum, partner van GLOW, een exclusieve rondleiding te krijgen door Willen Jan Rijnders (directeur). Daarna staan er gidsen klaar bij het van Abbe museum om de route van GLOW te lopen. We verloten 20 kaarten onder NXP medewerkers
We verloten 2 * 10 kaarten
tijd ± 17:00

Interesse? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De loting vindt plaats op maandag 23 september.

Ga naar boven