Is jouw woning toe aan een stijlvolle upgrade? Wil je jouw kennis verbreden? Blijf je graag op de hoogte van de trends en ontwikkelingen omtrent luxe wonen & leven?

Bezoek de reguliere beursdagen van EXCELLENT woonbeurs 2019, vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december 2019 in Ahoy te Rotterdam.

De openingstijden zijn als volgt:
29 november: 11:00 – 21:00
30 november: 11:00 – 19:00
1 december: 11:00 – 18:00

Tijdens jouw belevingstocht op de EXCELLENT woonbeurs 2019 bieden diverse hoogwaardige bedrijven hun producten en diensten aan. Dit is de kans om naast het bewonderen van jouw favoriete eyecatcher persoonlijke contacten te leggen.

Wij verzorgen het optimale vermaak met onze vakkundige Materclasses, optredens van topartiesten en magnifieke modeshows. Mede dankzij onze deelnemende partijen bieden wij jou een memorabele dagbesteding met complete woonbelevingen. Ons doel is om jou volledig te inspireren met een innovatieve én bijzondere touch!

Gedurende de EXCELLENT woonbeurs in Ahoy Rotterdam geniet je van prachtige stands en compleet ingerichte designwoningen. De uitgelezen kans om jouw ideale levensstijl na te streven.

Onze professionals brengen hun exclusieve producten aan het licht. Deze EXCELLENT shop-boulevard wordt aangenaam ingericht om spontaniteit en persoonlijkheid te benadrukken. Tientallen stands staan centraal met hun waardevolle producten en diensten, waarbij de variërende kwaliteiten van onze professionals goed tot hun recht komen.

Beleef de shop-boulevard op onze feestelijke beursdagen en laat je verrassen door originele must-haves. Met diversiteit hoog in het vaandel, bewonder je de meest unieke producten. Ga voor een vindingrijk geschenk of kies ervoor om jouw eigen levensstijl te verrijken!

Nog niet overtuigd? Bekijk de aftermovie!

GA VOOR EEN ONVERGETELIJKE BELEVING!
Enkel korting op de Reguliere beursdagen!
Reguliere toegang op vrijdag 29 november, zaterdag 30 november of zondag 1 december | T.W.V. € 20,- MET KORTING € 12,-
Voeg de kortingscode onderaan toe bij het bestellen van uw tickets:
Kortingscode: WOONBEURS2019
Deze kortingscode is geldig tot 1 november 2019.
Meer informatie: excellentmagazine.nl/woonbeurs
Voor vragen of opmerkingen staat het EXCELLENT-team je te allen tijde graag te woord!

EXCELLENT Magazine & woonbeurs
Kanaaldijk-Zuid 13
5611 VA Eindhoven  

T:   +31 (0)40-3680314
www.excellentmagazine.nl

Ga naar boven