Geld terug bij iedere aankoop, wie wil dat niet? Door je aan te melden via deze link kun je gebruik maken van het CashbackWorld netwerk (online/offline).

Via je smartphone, de website of bij een aangesloten winkel om de hoek spaar je zo automatisch bij iedere aankoop. Heb je € 5,- of meer gespaard dan wordt dit op je bankrekening gestort.

Online zijn er alleen al in Nederland meer dan 1000 partnerbedrijven. Op de website wordt onder het tabblad: "zo werkt het", precies uitgelegd hoe je bespaard bij het shoppen. Met de App op je smartphone kun je ook terecht bij winkels in je eigen omgeving. Klik op het Radius symbool (rechtsboven) en je ziet welke bedrijven in je omgeving mee doen en onder welke voorwaarde. Ga je op vakantie of een dagje over de grens. In bijna heel Europa zijn er CashbackWorld partnerbedrijven en verdeeld over 48 landen zijn het er meer dan 140.000.

Behalve producten kun je ook op veel diensten geld besparen. Bijvoorbeeld op je telefoonabonnement, gas en stroom of internetaansluiting, alle grote partijen en steeds meer lokale aanbieders vind je in ons netwerk. Een reis boeken, de huurauto en ook het parkeren bij het vliegveld regel je net als anders maar nu met Cashback. Op deze wijze kun je jaarlijks honderden Euro's besparen. Veel bespaar plezier en als je nog vragen hebt, mail die dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De eerste tien aanmelders ontvangen als welkomstcadeau voor € 10,- extra Cashback op hun aankopen.

Ga naar boven