Om in de shop te kunnen winkelen en tickets voor evenementen te bestellen dient u een online account te hebben bij de NXP Personeelsvereniging:

Pas na aanloggen worden de beschikbare evenementen zichtbaar en kunt u bestellen.

Registratie verplicht u tot niets. U dient wel bij NXP werkzaam te zijn of reeds lid te zijn van de personeelsvereniging NXP.
Ook gepensioneerden die voor Philips / NXP semiconductors hebben gewerkt zijn van harte welkom om hieraan mee te doen.

Onderstaand plaatje geeft schematisch weer hoe het registratie proces verloopt. De controle van de ingestuurde gegevens (controleer zeer goed of uw mail adres klopt!) en het accepteren als lid kan enige tijd in beslag nemen. Heeft u na 3 dagen nog geen email terug ontvangen, neemt u dan contact op met de NXPV.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt door de NXPV. Lees meer onder de Voorwaarden.

Aanmeldproces NXPV

Na aanloggen ziet u de evenementen via de kalender of in de rechterkolom van het scherm.

Bestellen van een evenement gaat via een aantal stappen. Volg deze en vergeet niet op de verzend knop te drukken om verder te komen. Als alles goed is gegaan heeft u ook een email ter bevestiging van de bestelling gehad. Controleert u daarom goed uw mail adres!

Onder het menu "Je Profiel" kun je je geregistreerde gegevens inzien en wijzigen.

Klik hier voor een rechtstreekse link om uw profiel te bewerken. U kunt zo bijvoorbeeld uw email adres wijzigen. De link werkt alleen wanneer u ben aangelogged.

 

Ga naar boven