Belangrijk bericht voor de leden van de personeelsvereniging van NXP Nijmegen.

Geef uw prive emailadres ovv uw huisadres op aan de administratie van de PV!!

Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u afgelopen 2 weken geen email bericht hebt ontvangen op uw huisadres, dan is uw emailadres niet bekend bij het secretariaat.
Wellicht dat uw emailadres inmiddels is veranderd zonder dat dit bekend is bij het secretariaat. De afgelopen weken zijn we druk bezig de administratie van de leden op orde te brengen. Inmiddels zijn er al meer dan 100 emailadressen aangepast of opgegeven door de leden. Het bestuur streeft ernaar om te communiceren via de huis-emailadressen van de leden. U zult de komende tijd emails gaan ontvangen over de activiteiten die georganiseerd gaan worden. Dit zijn oa het verloten van het bijwonen van een thuiswedstrijd of bekerwedstrijden van NEC, forel vissen, kerstactiviteiten heel speciale aanbiedingen u aangeboden door bedrijven uit de regio enz.

Geef daarom uw prive emailadres ovv uw huisadres op aan de administratie van de PV!! Er zijn meerdere mensen met dezelfde naam waardoor uw huisdares zorgt voor de juiste vermelding van het emailadres in de administratie.

Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op! Het bestuur gaat zorgvuldig om met de privacy van uw adres. Indien er een email verstuurd wordt aan de leden zal uw emailadres niet bekend zijn bij de andere leden. Deze wordt namelijk via de BCC lijst verstuurd. Hiermee kunnen de andere leden uw emailadres niet zien.

Ga naar boven