Kamerbeek 
Makelaardij & Hypotheken

Benefitsplan

 

Mooi wonen goed leven, willen we dat niet allemaal?

Een mooi huis in een leuke omgeving waar we ons thuis voelen. Maar ook: de zekerheid van een goede oudedagsvoorziening en dat alles goed geregeld is als er onverwachts iets gebeurt. Met andere woorden: uzelf goed verzekerd weten in een prettige woonomgeving is van groot belang voor het welzijn van u en uw gezin.

De P.V. NXP Nijmegen is zich hier terdege van bewust en heeft de Kamerbeek Groep gevraagd of wij u behulpzaam kunnen zijn. Zonder ook maar enige verplichting uiteraard. Vandaar dat wij u hier het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan onder de aandacht brengen.

Het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan is speciaal voor de medewerkers van P.V. NXP Nijmegen gemaakt en kan helemaal op uw specifieke situatie worden toegesneden, zodat alles in één keer echt goed geregeld is. Met het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan profiteert u van aantrekkelijke kortingen en voordelen die u via uw P.V. krijgt bij Kamerbeek. Bovendien haalt u met Kamerbeek een professioneel en onafhankelijk adviseur in huis die u van dienst kan zijn op het gebied van makelaardij, hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

Een woning (ver)kopen zonder zorgen

Een woning kopen of verkopen doet u niet iedere dag. Het landelijk netwerk van de Kamerbeek Groep staat garant voor een deskundige (NVM-)makelaar bij u in de buurt.

Bovendien werken alle makelaars volgens dezelfde kwalitatief hoogwaardige standaard: de Kamerbeek-manier-van-werken. De Kamerbeek-manier-van-werken staat voor maximale aandacht, afspraak is afspraak en duidelijkheid voor u gedurende het hele proces. Daarnaast ontvangt u een jaar lang gratis een opstalverzekering bij aankoop en een jaar lang gratis dekking rechtsbijstand bij aan- en verkoop van een woning (vraag naar de voorwaarden).

Met het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan kunt u gebruik maken van onze aankoop en verkoop makelaardij-dienstverlening bij één van de kantoren van de Kamerbeek Groep. Bovendien profiteert u als lid van P.V. NXP Nijmegen van de met uw P.V. afgesproken korting ( zie P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan tarievensheet).

Taxeren: een vak van specialisten


Ook als uw woning getaxeerd moet worden, bijvoorbeeld voor de hypotheek, kunt u een beroep doen op de specialisten van Kamerbeek. Binnen het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan krijgt u ook nog op maat eens een aantrekkelijke korting. ( zie P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan tarievensheet).

De vrijheid van het huren

Het huren van een woning heeft ook zo zijn voordelen. Bij Kamerbeek noemen we dat de vrijheid van het huren. U bent vrij om te gaan en staan waar u wilt. Bijvoorbeeld wanneer u om welke reden dan ook ergens anders wilt gaan wonen, zit u niet vast aan een woning die eerst verkocht moet worden. Ook financieel gezien heeft u meer vrijheid. Reden genoeg om eens na te denken over het huren van een woning. Kamerbeek heeft er zo'n 60.000 verspreid over heel Nederland. Woningen in een enorme verscheidenheid. Nieuwbouw en bestaande bouw, eengezinswoningen en appartementen, op een rij of 2/1 kap, groot of compact .... kortom het huis dat u zoekt.

Op weg naar een hypotheek op maat

Kiezen voor de Kamerbeek-manier-van-werken bij het 'kopen' van een hypotheek is kiezen voor een onafhankelijk adviseur: uw garantie voor een op maat gesneden en objectief advies.

Als onderdeel van het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan staat het product, dat wil zeggen de bank of verzekeringsmaatschappij en de hypotheekvorm niet vooraf vast. Immers het beste hypotheekproduct selecteren is maatwerk en sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Vandaar de keuze om per keer, aan de hand van een uitgebreide inventarisatie, te kijken naar het meest geschikte product.

In combinatie met uw hypotheek kunt u binnen het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan de Kamerbeek woonlastenverzekering afsluiten waarmee de risico's van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid verzekerd kunnen worden.

Uw persoonlijke financiële planning met het benefitsplan

Met een persoonlijk financieel plan worden al uw financiële zaken op een rijtje gezet. Zo worden bijvoorbeeld uw pensioen, uw hypotheek, uw verzekeringen en uw eigen middelen voor u in kaart gebracht. Daarnaast worden ook zaken zoals een testament, huwelijkse voorwaarden of een samenlevingscontract met u besproken. Ook wijzigingen in de sociale zekerheid zijn van invloed op uw financiële planning. Denk bijvoorbeeld aan het WAO-gat, het ANW-gat en het AOW-gat. Bovendien heeft ieder mens zo zijn toekomstplannen. Een huis kopen, studerende kinderen of eerder stoppen met werken. Om er zeker van te zijn dat u later niet voor verrassingen komt te staan is het goed een financieel plan op te stellen. Kamerbeek heeft hiervoor specialisten in huis die in nauwe samenwerking met u uw financiële situatie analyseren en een plan maken voor de toekomst.

Voor alle(s) zekerheid

Hoewel in het leven risico's nooit helemaal zijn uit te sluiten, geeft de zekerheid ze tot een minimum beperkt te hebben wel een rustig gevoel.

Het WAO-gat, het ANW-gat. Telkens lijkt de toekomst weer een stukje minder zeker. De overheid treedt terug en de verantwoordelijkheid komt steeds meer bij onszelf te liggen en we zullen zelf de nodige zaken moeten regelen. Net zoals u dat ongetwijfeld zal doen met uw materiële bezittingen.

Het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan omvat een groot aantal verzekeringen en diensten op het gebied van:

 • Wonen (inboedel en opstal)
 • Juridische aangelegenheden (aansprakelijkheid en rechtsbijstand)
 • Op reis (doorlopende reisverzekering en gezinsongevallen verzekering)
 • Sparen
 • Pensioen
 • Beleggen
 •  

  Omdat uit de praktijk blijkt dat veel verzekeringen ad hoc worden gesloten bestaat de kans dat er tal van overlappingen zijn. Zo zit er in die doorlopende reisverzekering misschien wel een risicodekking die u al in een andere verzekering heeft. Het is echter ook niet ondenkbaar dat bepaalde risico's niet zijn afgedekt, terwijl u denkt van wel. Een goed moment om uw verzekeringen eens tegen het licht te houden.

  Het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan verzekert uzelf en uw gezin voor uw persoonlijke toekomst. Zowel materieel als immaterieel. Van een rustige oude dag tot en met de studie van de kinderen en van woonhuis tot en met wie betaalt de hypotheek. mocht u onverhoopt iets overkomen.

  Het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan biedt veel voordelen. Via uw P.V. profiteert u van de vele voordelen van het Benefitsplan. Niet alleen zijn er aantrekkelijke tariefsvoordelen afgesproken maar minstens zo belangrijk: met het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan is alles goed geregeld. Mooi wonen goed leven met het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan.

  www.kamerbeek.nl

  Op de site van Kamerbeek vindt u naast uitgebreide informatie over de dienstverlening ook het complete aanbod van de koop- en huurwoningen van de Kamerbeek Groep en een compleet overzicht van de lopende nieuwbouwprojecten verspreid over heel Nederland. Kijk nu en schrijf u in. Vermeld wel dat u gebruik maakt van het P.V. NXP Nijmegen Benefitsplan.

  Kamerbeek is onderdeel van de Kamerbeek Meeús Groep, waarvan naast de Kamerbeek Groep ook Meeús, Kentron, TSA/Gerrits Lammers, Baneke Gräffner, Kamminga en Var Calcar deel uitmaken.

   

  Ga naar boven