Over Cardo

Cardo Theater is geen doorsnee theater maar een theater waar mensen met en zonder handicap bij elkaar komen om samen te genieten van een bont en gevarieerd programma. De toonaangevende positie die het Cardo Theater hiermee inmiddels verworven heeft, wordt bij iedere voorstelling bevestigd. Niet voor niets is onze slogan:

Cardo...een bijzondere belevenis!

Cardo Theater  
Cardo organiseert jaarlijks ongeveer 15 theatervoorstellingen in het eigen theater op het terrein van Pluryn, locatie Werkenrode. Er vinden optredens plaats van bekende en minder bekende artiesten met en zonder handicap, die tot de Nederlandse top behoren. In het theater werken 50 vrijwilligers. Ook deze groep bestaat uit mensen met en zonder handicap. Jaarlijks bezoeken ongeveer 7.000 bezoekers deze voorstellingen, bezoekers met en zonder handicap.
 
Cardo Artiestenbureau
Het eigen Artiestenbureau van Cardo biedt keuze uit vele getalenteerde artiesten die solo te boeken zijn of in een afwisselend avondvullend concept. Naast de eigen artiesten bestaat ook de mogelijkheid tot het boeken van al dan niet bekende gastartiesten. Artiesten van Cardo Artiestenbureau traden buiten Nederland op in Turkije, Italië, de Verenigde Staten en België.
 
Lees meer over het ontstaan en de geschiedenis van Stichting Cardo 

De activiteiten van Cardo worden mogelijk gemaakt door een groep van bijna 100 betrokken sponsors en diverse fondsen.
 
Stichting Cardo is een activiteit van Pluryn. Pluryn ondersteunt bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.

Om de voorstellingen te bekijken dient u zich eerst te registreren. U kunt hiervoor inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens hier om het aanbod te openen.

Ga naar boven